Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ποιότητα, αισθητική, δημιουργικότητα, φιλοξενία, είναι οι λέξεις που συνοψίζουν την φιλοσοφία του CAFE RESTAURANT ΣΤΑΘΜΟΣ. Εδώ και 20 χρόνια η ομάδα μας σας ταξιδεύει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ συνδυάζοντας μοναδικές γεύσεις από φρέσκα και επιλεγμένα προϊόντα, με απολαυστικά cocktails και φυσικά τον καλύτερο καφέ της πόλης.
Ο καφές που χρησιμοποιούμε είναι Buondi Premium

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Το μοναδικό περιβάλλον του Restaurant Cafe Σταθμός, αποτελεί την ιδανική επιλογή για φαγητό, καφέ, ποτό, όλες τις εποχές του χρόνου. Η άνετη κεντρική αίθουσα αλλά και ο εξωτερικός χώρος με θέα στη θάλασσα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αλλά και πολλές επιλογές διασκέδασης. Μπορούν παράλληλα να χρησιμοποιηθούν για τη διοργάνωση επαγγελματικών γευμάτων, εκδηλώσεων, αλλά και δεξιώσεων γάμου και βάπτισης.

about7
about8

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το Restaurant Cafe Σταθμός λειτουργεί από το 1997 στην καρδιά της Πάτρας, με τη μία πλευρά του απέναντι από τις γραμμές του τραίνου και την άλλη δίπλα στη θάλασσα.

Μαζί του έφερε μια νέα πρόταση εστίασης και ψυχαγωγίας με πολλές εκλεκτές επιλογές για κάθε στιγμή.

Εδώ τα αυθεντικά αμερικάνικα burger συνδυάστηκαν με την κλασσική και μοντέρνα ελληνική κουζίνα, τον φρέσκο αρωματικό καφέ, τα βράδυνα cocktails και τις προσεγμένες μουσικές επιλογές.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ